Zone A (Bonus)

Isnin, 11 Julai 2011

Payu Dara Senget (Kemas Kini)


Leman! Oh! Leman! Baliklah! Dah pukul 4 pagi! Kalau ya pun nak menjadi perempuan, janganlah sampai payu dara senget sebelah!

Gambar dirakamkan di Sunway Mentari, Petaling Jaya, Selangor.

Kegiatan golongan pondan masih terus berleluasa sehingga menjelang waktu subuh. Di samping pondan berkeliaran sambil menampilkan aksi seksi dan seksa, beberapa lelaki juga kelihatan mundar-mandir di kawasan sama.

Rakan saya, Rahmat Mokhtar sempat merakamkan gambar di bawah, biarpun sedikit gelap. Maklumlah, tangannya barangkali menggeletar melihat 2 pondan berdiri di tepi jalan.


Nampaknya pihak berkuasa kurang berminat untuk mengekang kegiatan mereka. Pasukan polis Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian lebih berminat membuat tangkapan pelacur kerana pondan jika diberkas hanya boleh dituduh kerana berpakaian tidak senonoh. Manakala Jabatan Agama pula berhak menahan mereka kerana berpakaian seperti perempuan.

Andai sabit kesalahan, denda dikenakan tidak seberapa.

Melalui tinjauan malam semalam, dianggarkan 10 pondan menjalankan kegiatan di lokasi terbabit. Perkhidmatan seks oral ditawarkan dengan harga kurang RM50 kepada lelaki gersang atau berada di bawah pengaruh alkohol.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan