Zone A (Bonus)

Khamis, 19 Mei 2011

Haram Jadah Cuba Memperbodohkan Rakyat Malaysia

idrisishaq@sify.com

4:0413KB
Unread
Microsoft Office

4:006KB
Unread
Alwin Gomez

Wed, 18/5/1112KB
Unread
United Nation UNF

Wed, 18/5/116KB
Unread
almoubf@hotmail.com

Wed, 18/5/1111KB
Unread
Homan John

Wed, 18/5/119KB
Unread
adams

Wed, 18/5/117KB
Unread
MSWORLD LOTTERY
 Attachments
Wed, 18/5/11185KB
Unread
Mr Abdoulaye Aziz

Wed, 18/5/1110KB
Unread
Dioff Van

Wed, 18/5/1110KB
Unread
Mrs Christabel Brown

Wed, 18/5/1112KB
Unread
Mr Canvin Edwin

Wed, 18/5/116KB
Unread
Mr.Mathew Oldman

Wed, 18/5/117KB
Unread
Bertram

Wed, 18/5/114KB
Unread
fmalbornoz@unsl.edu.ar

Wed, 18/5/115KB
Unread
Mr.Ali Ahmad

Wed, 18/5/1111KB
Unread
Kabudu Ahmed

Wed, 18/5/1112KB

5 ulasan:

  1. Mereka ingat kita bodoh!

    BalasPadam
  2. dah terlalu banyak email camni dlm inbox, kalau yahoo mail lglah, kalau gmail kurang skit ler.. but still ada

    BalasPadam
  3. saya pon dpt terlampau byk, mcm mana diorng leh dpt email kita, mcm scam ada, kalo betol2 lah, kaya dah !haha

    BalasPadam
  4. Bro, Kita punya internet policy 'open-road', tak de filtering, kerajaan nak suruh kita berfikir dengan bijak pilih mana yang baik dan buruk. Inilah jadinya. Sama macam airport tak de imigresen check.

    BalasPadam
  5. mereka suka buat semak di email saya juga.

    BalasPadam