Zone A (Bonus)

Sabtu, 14 Mei 2011

Klip Audio


Perbualan : K dan 'Sofia' 1


video

Perbualan : K dan 'Sofia' 2

Perbualan : K dan 'Diplomat'

video


17 ulasan:

  1. senang2 je suruh orang bank in.. mana ada bank in dulu br dapat details..alahai, nk menipu pun....

    yang bualan last tu... ganjil sungguh mamat tu speaking.. terkehel kehel lidahnya..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah.. mcm la org x tau tu sore mat negro hahah. Ada hati nak speaking Mat saleh kunun... Kalau slang negro nih ,,berthn duk Amerika pun xleh nak ubah yow..Dah la muke itam, hati pon bushukk.. ee ..bau plak tuhh. Camne la derang tu slera sgt ee.. mulut pun mesti bau jamban isyh... geli...

      Padam
  2. definitely doesnt sound british. haha..

    BalasPadam
  3. bagi duit dulu baru boleh bagi detail...adeehhh sadisnya....

    kerja kat kedutaan british apa menda mcm ni kalau english pun teruk..

    BalasPadam
  4. hehehehe...last2 suruh balik ke negara dia..hehehe...

    BalasPadam
  5. Untuk diperangkap dengan SCAM sebegini pada saya .. (saya cuma mampu geleng kepala)....

    BalasPadam
  6. dem tis ppl!! dan yg plg curse is the malay lady yg collaborate wit tis nigerian to scam MALAY! Saya doakan semoga penipu2 ini diberkas polis dan menerima hukuman setimpal secepat yg mgkin. I got a malay lady a/c detail when they asked me to bank in the money into NOOR ASIKIN MAZLAN, Public Bank A/C No:4736985312, and there is another lady named herself as Alice Jessica Ryaan work as a staff at "Alpha Courier Express International" hp: 0146609894, but tis alice jessica ryaan sounds as malay as she is. I hope with this information, those who experience the same thing as me can avoid themselves from losing thousands of their earning to this scumbag!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kawan saya pun ada kena tipu mcm ni, perempuan yg hubungi tu perempuan melayu, nama dan alamatnya pun ada, no acc. bank yg di masukkan duit tu pun ada, perempuan alamatnya pun saya tahu, dudulk kat apartment di klang, lelaki yg menipu tu rasanya bukan gambar dia namanya george morris asal canada, kononnya. dimana saya boleh mengadu untuk tolong kawan saya ni

      Padam
    2. kawan saya pun sama, sampai saya e-mailkan kpd mazidul akmar utk bantu bongkarkan kes ini. Saya risau sbb kawan saya ni terlalu percaya kpd mamat tu konon nya banyak duit.

      saya boleh share cerita, boleh hubungi saya di 0137782005-nor

      Padam
  7. do UK diplomat cant speaks ENGLISH fluently? haha. bunyik benar2 mcm nigger. sorry to say that but i experienced once :)
    lebih kurang same je la...

    but still some ppl do trust this kinda link to get the so called 'gift'@ parcel.why eh? rasanya media dah war2 kan pasal this kinda fraud..ish3

    tapi tahniah Mr K. anda mmg bijak bergeliga :)

    BalasPadam
  8. aku penah kena kot...
    Pastu sajer jer bagi wrong address..
    sajer nk main2

    BalasPadam
  9. Crazy dumb ass. Suppose to be from UK and this guy sound like nigger that need to learn English more but to be honest be careful women out there..

    BalasPadam
  10. suara wanita ini juga yang menghubungi kawan saya dan sungguh menyakinkan lakunan dia. No talipon diorg ni sering bertukar.

    BalasPadam
  11. aku speaking lg sedap laa...hahaha mcm2 scam skang

    BalasPadam
  12. aku speaking lg sedap la..hahaha mcm2 scam skang

    BalasPadam
  13. Suara perempuan tu: keling pariah kaki penipu
    suara laki mngaku diplomat tu: negro itam busuk

    BalasPadam
  14. camana ek..kulit color camtu pun pompuan asia terliur..kalau harap muka, semua takbley blah..pompuan melayu kalau dah kaeluar dgn negro, segala buah boley nampak dengan jelasw..adehhh..

    BalasPadam